dimecres, 21 de maig del 2014

Diari d'un dia a la granja ...

Arriben les promeses fotos de la visita que vam fer a la granja Aventura Park (de Viladecavalls) el dia 9 de maig. 
Pels elefants i cargols, aquesta ha estat la nostra primera aventura amb autocar. No us podeu imaginar la il·lusió que ens feia pujar-hi, seure-hi i mirar per la finestra, amb la il·lusió d'arribar ben aviat a la granja. Una vegada vam arribar, el primer que calia fer era agafar forces amb un bon esmorzar ...A continuació vam escoltar atentament a les monitores, que ens van explicar com ens organitzaríem. A nosaltres, els nens i nenes de p3, ens va acompanyar la Larry i vam començar escalfant el cos a les tirolines! Tot un repte pel nostre equilibri!
 Arribat aquest moment, les ganes de conèixer els animals eren molt grans. Només ens calia refrescar-nos una mica ... I els primers animals que vam trobar tan sols entrar van ser els gossos, les oques i les ànecs, que són els animals encarregats de vigilar la granja ...

En el cas de les oques, no vam poder entrar a casa seva, ja que són molt territorials i només d'acostar-nos ja s'enfadaven. 
A continuació vam poder veure, tocar i donar de menjar a un xai i a un cabrit ... D'aquests dos animals vam aprendre que només tenen una fila de dents, per tant, no poden mossegar. A més, vam poder tocar la llana que recobreix el cos del xai.


Ara era el torn dels porcs... Dels porcs vam aprendre que s'ho mengen tot i que només es revolquen pel fang quan tenen molta calor, per refrescar-se!


L'ase també té molt de pèl i li encanta estar al sol. El vam tocar i estava molt calent ... 


I els cavalls ens van sorprendre perquè eren molt alts. Ens van ensenyar les seves dents, que s'assemblen a les nostres, però són molt més grans.  Vam necessitar ajuda per poder-los tocar.


Els paons i els galls d'indi ens van espantar. Aquests animals tampoc es poden tocar. Només d'acostar-nos a casa seva van començar a fer petits xiscles ... 

Els conills ens van encantar. Ens vam poder asseure dins la seva caseta, però calia fer molt silenci i estar molt quiets per no espantar-los. Poc a poc es van acostar i els vam poder donar menjar amb les mans. També es van deixar tocar ... quin pèl més suau que tenen! I quines orelles tan grans. 


I les últimes que ens quedaven per veure van ser les gallines i el gall. També els vam donar menjar i vam poder notar com picaven amb el seu bec a les nostres mans ...
I així s'acabava la visita a la granja. Però això no era tot. Després de dinar i recuperar forces, encara vam tenir temps de tornar a veure els animals ...

Ha estat una molt bona experiència!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.