dilluns, 24 de març del 2014

Per trencar la rutina hem decidit que avui prepararíem un esmorzar diferent ... I sabeu què hem fet? CROISSANETS!

Tot va començar fa un parell de dies, quan tot jugant, vam retallar trossos de cartolines amb diferents formes. Va ser la primera pràctica que vam fer amb tisores i ens va anar bé per descobrir que dels quadrats en podem fer triangles.

Així doncs, després d'haver fet croissanets de cartolina blava ha arribat el moment de fer-los de veritat!

INGREDIENTS  I ESTRIS NECESSARIS:
- Pasta de full
- Xocolata per untar
- Un ou batut
- Pinzell de cuina
- Ganivet
- Cullera




1. Si la pasta de full és rodona, haurem d'estirar-ne les puntes per aconseguir fer-ne un rectangle.

2. Tallarem el rectangle per tenir tres rectangles més petits i allargats.

3. Farem la diagonal als rectangles, per aconseguir triangles.

4. Posarem xocolata d'untar a la part més ample del triangle.

5. Ara és el moment d'enrotllar els croissanets ...





6. Els posem a la safata, amb paper de forn, i els pintem amb ous batuts, perquè quedin torradets!





7. Els portem a la cuina. El forn ha d'estar calent, a 180 graus.


Cal tenir una mica de paciencia mentre esperem.


8. I passats 20 minuts ... Mireu quina pinta!!



9. Ara arriba el millor moment!!!













I d'aquesta manera acabem el treball dels sentits ... Tot fent geometria, ja ho heu vist!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.